Teléfono: 616 357 105

Telèfon: 616 357 105

Telèfon: 616 357 105

Telèfon: 616 357 105

Control d'insectes voladors

A Control de Plagues Extin, ens dediquem a proporcionar-te solucions efectives per combatre i controlar els insectes voladors que poden envair la teva llar, negoci o un altre tipus d’espai. Amb anys d’experiència en el camp de l’exterminació de plagues, estem compromesos a ajudar-vos a mantenir un entorn net, segur i lliure de molèsties causades per mosques, mosquits, vespes i altres insectes voladors.

Ens esforcem per superar les teves expectatives a cada pas del camí. Des del primer contacte fins a la finalització del tractament, estem aquí per proporcionar-te un servei excepcional i una atenció al client de primera classe. La teva satisfacció i tranquil·litat són la nostra màxima prioritat. En un entorn urbà, les plagues poden ser una preocupació constant ja que poden transmetre malalties i causar danys materials significatius.

Vols Eliminar una Plaga de manera Eficaç i Garantida?

Empresa de Control de Plagues a Girona, per a la Desinfecció i el Control de Plagues de Forma Ràpida i Segura

Els nostres serveis, fumigacions

A la nostra empresa oferim una àmplia gamma de serveis especialitzats dissenyats per eliminar i prevenir la presència d’insectes voladors. Utilitzem mètodes i productes segurs i efectius que han estat provats i comprovats per a la seva eficàcia, garantint resultats duradors i satisfactoris. Ja sigui que necessitis tractament per a una infestació existent o mesures preventives per evitar futurs problemes, som aquí per ajudar-te.

Estem preparats per atendre la seva trucada les 24 hores, els 7 dies.

616 357 105

Plagues que gestionem

Els nostres tècnics són experts en control de plagues d'escarabats per a particulars i negocis, i saben on s'amaguen aquests insectes a casa teva.

La fumigació és un dels mètodes més eficaços per eliminar xinxes. És l'aplicació de químics insecticides que els eliminen a l'instant.

El Control de rates requereix un enfocament meticulós. És essencial identificar les àrees on les rates poden entrar i trobar aliments

Controlar les Tèrmits implica una avaluació detallada de la situació. És fonamental identificar l'espècie de Termita i l'abast de la infestació.

Es poden utilitzar diversos mètodes, com ara el control biològic mitjançant la introducció de depredadors naturals.

Control de larves: S'identifiquen i es tracten els llocs on els mosquits dipositen els seus ous, com ara aigües estancades.

Les plagues de coloms poden causar greus problemes de salut i deteriorar material públic o monuments.

Segellat d'esquerdes i buits: Es segellen totes les possibles entrades i amagatalls de les mosques per evitar-ne l'accés i el refugi.

La teva tranquil·litat és la nostra prioritat, controlem les plagues per tu! La millor elecció: Rapidesa-Eficàcia-Qualitat.

Deixa’ns les teves dades i nosaltres et truquem.
×