Teléfono: 616 357 105

Telèfon: 616 357 105

Telèfon: 616 357 105

Telèfon: 616 357 105

Extin Control de plagues La millor elecció per al control de plaga

Extin Control de Plagues, som una empresa professional especialitzada en el control de plagues i el control d’insectes. A la zona de Girona província i Maresme, ens posem a disposició dels nostres clients per prevenir, donar-li solucions i controlar les plagues molestes.

La nostra trajectòria parla per nosaltres mateixos. Extin Control de Plagues és una empresa que porta a la motxilla més de 25 anys d’experiència acumulada. Això és un gran aval. Som professionals: assessorem, informem, donem un tracte personal als nostres clients. Tenim una formació constant i contínua i un bon coneixement del producte, les metodologies, els mètodes d’aplicació i les normatives.

Vols Eliminar una Plaga de manera Eficaç i Garantida?

Empresa de Control de Plagues a Girona, compta amb Tecnologies Innovadores per a la Desinfecció i el Control de Plagues de Forma Ràpida i Segura

Qui Som

No parem de formar-nos amb la meta de seguir millorant per poder proporcionar el millor servei als nostres clients. Volem que tots i cadascun se sentin reconfortats després d’haver-nos contractat. Que pensin que va ser una bona elecció haver marcat el nostre número de telèfon o haver visitat la nostra pàgina web. Això ens motiva a continuar progressant i aprenent cada dia.

També podeu comptar amb nosaltres per rebre assessorament sobre temes relacionats amb les plagues.

A Extin Control de Plagues treballem per oferir el millor servei i la millor solució possible amb professionalitat, ètica, formació i garantia del servei contractat. En contactar-nos estem segurs que no te’n penediràs i aconseguirem encertar amb el tractament que necessites.

Estem preparats per atendre la teva trucada les 24 hores, els 7 dies.

616 357 105

Plagues que gestionem

Els nostres tècnics són experts en control de plagues d'escarabats per a particulars i negocis, i saben on s'amaguen aquests insectes a casa teva.

La fumigació és un dels mètodes més eficaços per eliminar xinxes. És l'aplicació de químics insecticides que els eliminen a l'instant.

El Control de rates requereix un enfocament meticulós. És essencial identificar les àrees on les rates poden entrar i trobar aliments

Controlar les Tèrmits implica una avaluació detallada de la situació. És fonamental identificar l'espècie de Termita i l'abast de la infestació.

Es poden utilitzar diversos mètodes, com ara el control biològic mitjançant la introducció de depredadors naturals.

Control de larves: S'identifiquen i es tracten els llocs on els mosquits dipositen els seus ous, com ara aigües estancades.

Les plagues de coloms poden causar greus problemes de salut i deteriorar material públic o monuments.

Segellat d'esquerdes i buits: Es segellen totes les possibles entrades i amagatalls de les mosques per evitar-ne l'accés i el refugi.

Plagues envaint el teu espai? Sol·licita ARA Tota la Informació per a la teva Gestió Integral en Control de Plagues.

Deixa’ns les teves dades i nosaltres et truquem.
×