Teléfono: 616 357 105

Telèfon: 616 357 105

Telèfon: 616 357 105

Telèfon: 616 357 105

Necessites una empresa que resolgui el teu problema de rosegadors ràpidament i de forma eficaç?

A Control de Plagues Extin, entenem la importància de mantenir un entorn net, segur i lliure de plagues per garantir el benestar de la teva llar o negoci. Amb anys d’experiència al camp de la desinsectació, ens enorgulleix oferir solucions efectives i professionals per combatre una àmplia varietat d’insectes no desitjats.

El nostre compromís és oferir tranquil·litat i protecció, per això, a Desinsectació ens esforcem per oferir serveis d’alta qualitat que s’adapten a les teves necessitats específiques. Ja sigui que estiguis bregant amb formigues a la cuina, paneroles al bany, o qualsevol altra plaga molesta, estem aquí per ajudar-te.

Vols Eliminar una Plaga de manera Eficaç i Garantida?

Empresa de Control de Plagues a Girona, compta amb Tecnologies Innovadores per a la Desinfecció i el Control de Plagues de Forma Ràpida i Segura

Gestió i Control de Plagues, Desratització i Control de Rosegadors.

  • Experiència i expertesa: El nostre equip de professionals altament capacitats compta amb l’experiència i el coneixement necessari per abordar qualsevol problema de plagues que puguis enfrontar. Utilitzem mètodes i productes segurs i eficaços per garantir resultats duradors.
  • Servei Personalitzat: Entenem que cada situació de plagues és única, per això oferim solucions personalitzades que s’adapten a les teves necessitats específiques. Realitzem una avaluació detallada del teu espai i desenvolupem un pla d’acció a mida per eliminar les plagues de manera efectiva.

Estem preparats per atendre la seva trucada les 24 hores, els 7 dies.

616 357 105

Plagues que gestionem

Els nostres tècnics són experts en control de plagues d'escarabats per a particulars i negocis, i saben on s'amaguen aquests insectes a casa teva.

La fumigació és un dels mètodes més eficaços per eliminar xinxes. És l'aplicació de químics insecticides que els eliminen a l'instant.

El Control de rates requereix un enfocament meticulós. És essencial identificar les àrees on les rates poden entrar i trobar aliments

Controlar les Tèrmits implica una avaluació detallada de la situació. És fonamental identificar l'espècie de Termita i l'abast de la infestació.

Es poden utilitzar diversos mètodes, com ara el control biològic mitjançant la introducció de depredadors naturals.

Control de larves: S'identifiquen i es tracten els llocs on els mosquits dipositen els seus ous, com ara aigües estancades.

Les plagues de coloms poden causar greus problemes de salut i deteriorar material públic o monuments.

Segellat d'esquerdes i buits: Es segellen totes les possibles entrades i amagatalls de les formigues per evitar-ne l'accés i el refugi.

La teva tranquil·litat és la nostra prioritat, controlem les plagues per tu! La millor elecció per al control de plagues: per proximitat, experiència, professionalitat i preu.

Deixa’ns les teves dades i nosaltres et truquem.
×