Teléfono: 616 357 105

Telèfon: 616 357 105

Telèfon: 616 357 105

Telèfon: 616 357 105

Inspecció de plagues

Importància de la inspecció de plagues:

  1. Prevenció: La inspecció de plagues és fonamental per a la prevenció d’infestacions. Identificar i abordar primerencament la presència de plagues pot ajudar a evitar que la situació empitjori i es converteixi en un problema greu.</li >
  2. Protecció de la salut: Moltes plagues poden transmetre malalties i contaminar els aliments, posant en risc la salut de les persones. Una inspecció de plagues regular pot ajudar a protegir la salut de la família, clients i empleats.
  3. Preservació de la propietat: Les plagues poden causar danys significatius a la propietat, des de danys estructurals fins a pèrdues econòmiques. La detecció primerenca de plagues mitjançant una inspecció adequada pot ajudar a prevenir aquests danys costosos.
  4. Compliment normatiu: En molts casos, els negocis estan obligats per llei a fer inspeccions regulars de plagues per complir els estàndards d’higiene i seguretat. Unainspecció de plagues adequada pot ajudar a garantir el compliment normatiu i evitar sancions legals.

Vols Eliminar una Plaga de manera Eficaç i Garantida?

Empresa de Control de Plagues a Girona, compta amb Tecnologies Innovadores per a la Desinfecció i el Control de Plagues de Forma Ràpida i Segura

Tractaments de fusta contra insectes silòfags

Les tèrmits són una de les plagues més devastadores que poden afectar una propietat. Aquests petits insectes poden causar danys significatius a l’estructura dels edificis, mobles, llibres i altres materials a base de cel·lulosa, cosa que pot resultar en costoses reparacions i pèrdues econòmiques. És per això que és crucial abordar ràpidament qualsevol infestació de tèrmits i prendre mesures preventives per evitar futurs problemes.

Els nostres serveis de tractament de tèrmits:

Al nostre lloc web, oferim una varietat de serveis especialitzats dissenyats per eliminar els tèrmits de manera efectiva i prevenir el seu retorn. El nostre equip d’experts en control de plagues utilitza mètodes avançats i productes d’alta qualitat per garantir resultats duradors i la protecció completa de la teva propietat.

  •  

Altres serveis destacats

Exclusió d'aus

Mètodes preventius contra coloms, gavines, etc. Instal·lació de broquetes, xarxes, etc.

Exclusió d'aus

Mètodes preventius contra coloms, gavines, etc. Instal·lació de broquetes, xarxes, etc.
Veure més

Serveis d'higiene ambiental

Bacteriostàtics, dosificadors de sabó, hidrogel, ambientadors, etc.

Serveis d'higiene ambiental

Bacteriostàtics, dosificadors de sabó, hidrogel, ambientadors, etc.
Veure més

Venda de productes

Comercialitzem insecticides, rodenticides, desinfectants, campes, ceps, electrocutors i una àmplia gamma de productes per al control de plagues.

Venda de productes

Comercialitzem insecticides, rodenticides, desinfectants, campes, ceps, electrocutors i una àmplia gamma de productes per al control de plagues.
Veure més

Estem preparats per atendre la seva trucada les 24 hores, els 7 dies.

616 357 105

Plagues que gestionem

Els nostres tècnics són experts en control de plagues d'escarabats per a particulars i negocis, i saben on s'amaguen aquests insectes a casa teva.

La fumigació és un dels mètodes més eficaços per eliminar xinxes. És l'aplicació de químics insecticides que els eliminen a l'instant.

El Control de rates requereix un enfocament meticulós. És essencial identificar les àrees on les rates poden entrar i trobar aliments

Controlar les Tèrmits implica una avaluació detallada de la situació. És fonamental identificar l'espècie de Termita i l'abast de la infestació.

Es poden utilitzar diversos mètodes, com ara el control biològic mitjançant la introducció de depredadors naturals.

Control de larves: S'identifiquen i es tracten els llocs on els mosquits dipositen els seus ous, com ara aigües estancades.

Les plagues de coloms poden causar greus problemes de salut i deteriorar material públic o monuments.

Segellat d'esquerdes i buits: Es segellen totes les possibles entrades i amagatalls de les mosques per evitar-ne l'accés i el refugi.

Plagues envaint el teu espai? Sol·licita ARA Tota la Informació per a la teva Gestió Integral en Control de Plagues.

Deixa’ns les teves dades i nosaltres et truquem.
×